Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:44 | 30/10/2022

Σε αλλαγή δικηγόρου λίγες ώρες πριν εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την αιματηρή επίθεση σε βάρους του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, προχώρησε ο 26χρονος δράστης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αργά το απόγευμα της Κυριακής ο 26χρονος προχώρησε στην ανάκληση πληρεξουσιότητας από τον δικηγόρο Ανδρέα Σπυρόπουλο και νέο συνήγορός του ορίστηκε ο γνωστός δικηγόρος, Γιώργος Μακρής.

Διαβάστε επίσης

Τι θα υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή

Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συνήγορος του 26χρονου αναμένεται να καταθέσει πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, ενώ αναμένεται να υποστηρίξει πως το επεισόδιο ξεκίνησε ο 60χρονος επιχειρηματίας που σύμφωνα με τα όσα αναμένεται να υποστηρίξει η πλευρά του 26χρονου, ήταν εκείνος που άρχισε τον καβγά, χτυπώντας αρχικά εκείνος τον νεαρό που μετατράπηκε σε δράστη, πισώπλατα με γροθιά.

Ο 26χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου.

Ποιος είναι ο δράστης της απόπειρας σε βάρος του Γιάννη Μάρκου

Το πρωί της Κυριακής παραδόθηκε στην αστυνομία ο 26χρονος Παναγιώτης Καζανάκης που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στην Νέα Ερυθραία.

Συνελήφθη με ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 26χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς παρουσία του δικηγόρου Ανδρέα Σπυρόπουλου, ο οποίος έχει πλέον αντικατασταθεί από τον δικηγόρο κ. Γιώργο Μακρή.

Ο δράστης είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων ενώ από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ο 19χρονος, φίλος του 26χρονου.

Φίλος του 58χρονου επιχειρηματία, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, δήλωσε ότι όλα έγιναν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Οι δύο νεαροί αμέσως μετά το συμβάν επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Ford και κατευθύνθηκαν προς τη Μεταμόρφωση. Ο 19χρονος οδηγός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του και συνελήφθη κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως η παρέα του 58χρονου επιχειρηματία και οι νεαροί "πρωταγωνιστές" της αιματηρής επίθεσης διασκέδαζαν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί στη Νέα Ερυθραία.

Η μανία με την οποία λειτούργησε ο 26χρονος δράστης, που κατάφερε συνολικά 17 χτυπήματα με φαλτσέτα στον επιχειρηματία, έδειξε στους αστυνομικούς ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis