Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:09 | 04/03/2019

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου δήλωσε πως «σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Όμως οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα τον καταστρέψουν γιατί δεν υπενθύμισαν ότι το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα έκλεισε το 2014 με ευθύνη της τότε ηγεσίας».

[custom:google-ads]

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Μητσοτάκης που σήμερα διαμαρτύρεται είναι αυτός που κατήργησε την δημοτική αστυνομία τονίζοντας πως επί ΝΔ καταργήθηκαν 6.200 θέσεις εργασίας εν μια νυκτί. Ωστόσο όπως παραδέχθηκε και η ίδια, ειδικότερα στην Δυτική Αττική παρατηρούνται έκνομες ενέργειες. «Στο κέντρο της Αθήνας υλοποιείται το σχέδιο Περσέας, που διαμορφώνει μια καλύτερη εικόνα. Είναι μια προσπάθεια που γίνεται, συνεχίζεται και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Δεν είναι η λύση αλλά είναι μια σημαντική προσπάθεια» τόνισε.

«Καθημερινά βγάζουμε αστυνομικούς από τα γραφεία στους δρόμους για να αντιμετωπίσουμε με σχέδιο την χαμηλή εγκληματικότητα» συμπλήρωσε. Τέλος, ανέφερε με νόημα πως η αντιπολίτευση έχει επιλέξει να επενδύσει στον φόβο των πολιτών γιατί όπως είπε «ο φοβισμένος πολίτης είναι χειραγωγήσιμος πολίτες και αυτό επιδιώκουν κάποιοι».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis