Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:35 | 25/07/2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/07/2020 και ώρα 19:00΄, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στη Βέροια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ο.Α.Σ.Υ κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Αντιπρόεδρος επί των Οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Βασίλειος Πανταζής, ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ.Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Βουλευτής Ημαθίας και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Α/Δ΄ κ. Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας Αντιδήμαρχος Τεχνικών κ Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσ/νίκης κ. Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Σερρών κ. Αναστάσιος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ημαθίας κ. Πέτρος Τσικόπουλος καθώς και πλήθος μελών της Ένωσης μας.

[custom:google-ads]
  Παρουσία του προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., τιμήθηκαν οι οικογένειες δύο συναδέλφων που έφυγαν από τη ζωή. - Ευχάριστα νέα από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Υ.Ν.Η. για το αστυνομικό μέγαρο
Στη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός έτους 2019, οι οποίοι και εγκρίθηκαν από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κ. Διονύσιος Κούγκας καθώς και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

 Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Βασίλειος Πανταζής αναφέρθηκε στο θέμα του νέου βαθμολογίου που σχεδιάζεται να ισχύσει στην ΕΛ.ΑΣ..

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης μας απονεμηθήκαν τιμητικές πλακέτες στις συζύγους δυο εν ενεργεία θανόντων συναδέρφων μας , καθώς επίσης και στο μέλος μας κ. Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη για την ανιδιοτελή προσφορά του στην Ένωση μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην διαδικασία ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας, αφού μόλις πρόσφατα όπως ενημέρωσε το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Η. κ. Απόστολος Μούρτης, πιστώθηκε το κονδύλιο στο Υπουργείο Πολιτισμού για τις σωστικές - ανασκαφικές έρευνες και τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εργασίες.
[custom:google-ads]
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Γρηγόριο Γερακαράκο, ο οποίος με την συμμετοχή του στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης μας συνέβαλε ουσιαστικά στην ενημέρωση των μελών μας για όλα τα τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν.

Πηγή: eaynh.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis