Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:30 | 19/08/2022

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικιακή βοηθό που είχε «ξαφρίσει από σπίτια στη Βούλα, κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Η 40χρονη οικιακή βοηθός κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μεταξύ των αντικειμένων που εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι της οικιακής βοηθού ήταν και ένα γνήσιο στιλέτο που χρησιμοποιούσαν τα SS των ναζί.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών θεωρούν πως η 40χρονη είχε συνεργούς. Εξάλλου, χρησιμοποιώντας ειδική πλαστελίνη αντιγραφής κλειδιών, προέβαινε στην αντιγραφή-αποτύπωση των κλειδιών των οικιών που παρείχε υπηρεσίες και στη συνέχεια τα παρέδιδε σε τουλάχιστον ένα συνεργό της, ο οποίος τα χρησιμοποιούσε για να διαρρήξει τα σπίτια χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.

 
 

Οι αστυνομικοί μάλιστα θεωρούν ότι η οικιακή βοηθός μαζί με τους συνεργούς της έκλεψαν και όπλο αστυνομικού, καθώς δύο από τους γεμιστήρες που βρέθηκαν στο σπίτι της ανήκουν σε αυτό. Πολύ μεγάλης αξίας είναι και ένα συλλεκτικό ξίφος που εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και η φωτογραφία της 40χρονης προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος άλλων θυμάτων.

Πηγή:  reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis