Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:15 | 20/09/2018

Η Γαλλίδα που έζησε τον εφιάλτη της ομηρίας στη Λαμία μίλησε για τις σκηνές τρόμου που έζησε στα χέρια του 34χρονου. Όπως είπε η ίδια ο άνθρωπος αυτός βλέπει να μπει φυλακή αφού πρώτα τον εξετάσει ένας καλός γιατρός.

Η Γαλλίδα που έζησε τον εφιάλτη της ομηρίας στη Λαμία μίλησε για τις σκηνές τρόμου που έζησε στα χέρια του 34χρονου. Όπως είπε η ίδια ο άνθρωπος αυτός βλέπει να μπει φυλακή αφού πρώτα τον εξετάσει ένας καλός γιατρός.

Η 40χρονη που είχε γνωρίσει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης των 34χρονο πολύ καιρό πριν. Ποτέ όμως η ίδια δεν φανταζόταν ότι ο άνθρωπος αυτός, έμελλε να γίνει ο βασανιστής της.

[custom:google-ads]

«Με κάθισε σε μια καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα…Ήμουν φυλακισμένη, Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα. Του είπα: Όχι! Και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, ότι δεν έχω καμία επιλογή και ότι κανείς δεν θα έρθει α με αναζητήσει και ότι δε θα με βοηθήσει κανείς και ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος όπου βρίσκομαι είναι η φυλακή μου. Τρεις μέρες (με κράτησε φυλακισμένη). Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι θα πεθάνω»…

Πώς ζητήσε βοήθεια

«Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν».

Σε ερώτηση για το ποια θέλει να είναι η τιμωρία του, η Γαλλίδα απαντάει:

«Η τιμωρία που θέλω για αυτόν είναι η φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός».

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol και θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, καθώς στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής, προστέθηκε από τον Εισαγγελέα η σημείωση «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και η κατηγορία του βιασμού «κατά εξακολούθηση και κατά συρροή», μετά από μαρτυρίες και άλλων γυναικών, οι οποίες υποστηρίζουν και εκείνες ότι έπεσαν θύματά του.

Πηγή: Alpha

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis