Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
diamesolabitis
20:31 | 25/05/2022

Ίσως το νεότερο επάγγελμα του 21ου αιώνα για κατόχους Πτυχίου Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών Βορείου Ελλάδος (Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2022 από τον εκπαιδευτικό όμιλο Κέντρων Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αδειοδοτημένων από το Υπ. Παιδείας, έχοντας δεκαπενταετή (15) εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Φέρει Πανελλαδική δράση και ανακοινώνει επίσημα τον 1ο κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών.

Το Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε. παρέχει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ σύμφωνα με το ορισμένο περιεχόμενο που επιβάλει η νομοθεσία (ν. 4640/2019). Πλήρως εμπλουτισμένο και εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της νέας εποχής, προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης της νέας τεχνολογίας μέσω εξ αποστάσεως διαδραστικών μαθημάτων και e-class, σε συνδυασμό με τη χορήγηση ασύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού.

Έναρξη νέου κύκλου 22 Σεπτεμβρίου 2022 – Διαθέσιμες 21 θέσεις εκπαιδευομένων

Το ΚΕΔΙΒΕ προσφέρει πρόγραμμα με τίτλο «ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ» και για τους ήδη πιστοποιημένους διαμεσολαβητές προσφέρονται ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ. Μάθε περισσότερα στο www.kedive.gr

ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ή ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Το πρόγραμμα αφορά είτε ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ είτε κατόχους οποιουδήποτε πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες παρέχεται έκπτωση 15% και για συμμετέχοντες όπου ο τόπος διαμονής τους απέχει περισσότερο από 20 χιλιόμετρα από την έδρα του Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε, δωρεάν διαμονή στην Βέροια για όσες μέρες διαρκούν τα δια ζώσης μαθήματα.

Πληροφορίες

Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών

Τηλέφωνο: 23111 13131 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)

Κεντρικής 5 Βέροια

[email protected] / www.kedive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis