Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:36 | 17/12/2019

Το πρωί της Δευτέρας (16/12) σήμανε συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική, με τη βόμβα που βρέθηκε χωρίς προειδοποίηση δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνές της, ενώ εξετάζονται τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού στα εγκληματολογικά εργαστήρια, σε ένα συμβάν που θα μπορούσε να είχε σκορπίσει τον θάνατο σε περίπτωση που υπήρχε έκρηξη της βόμβας.

θα Θυμίζουμε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, μέσω ειδικών ρομπότ, από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι Αρχές ψάχνουν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ενώ αναζητείται DNA και αποτυπώματα στον εκρηκτικό μηχανισμό, τα οποία και θα βοηθήσουν την αστυνομία στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του OPEN το συγκεκριμένο «χτύπημα» έχει ομοιότητες με αντίστοιχα που είχαν σημειωθεί και το 2018 και αυτό που θεωρεί η Αντιτρομοκρατική, είναι πως οι δράστες αποτελούν παρακλάδι μεγάλης και διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης από τη Χιλή.

Από την Αστυνομία εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν αριθμεί περισσότερα από τρία ή τέσσερα άτομα, ηλικίας από 20 έως 30 ετών, ενώ ακόμη δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης.

[custom:google-ads]

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis