Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 29/03/2016

Έναν δικό τους άνθρωπο την υπαστυνόμο Βασιλική Γαραγάνη βράβευσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κατά την διάρκεια της 22ης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της .

Η Βασιλική αν και ασχολείται με το ποδήλατο μόνο 2 χρόνια κατέλαβε την 5η θέση στους πανελληνίους αγώνες ποδηλασίας ενώ κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Αγωνίζεται με τον σύλλογο "Θρακα Ιππέα", και στις 23 Απριλίου θα πάρει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα ενώ στις 28 και 29 Μαΐου η Κομοτηνή προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες στους οποίους επίσης θα πάρει μέρος.

Ερωτηθείς πόσες ώρες την ήμερα προπονείται και πως τα καταφέρνει να συνδυάσει πρωταθλητισμό, οικογενειακές υποχρεώσεις (είναι μητέρα δυο παιδιών) και επαγγελματικές απάντησε ότι "προπονείται εβδομαδιαίως 16 με 17 ώρες και όσον αφορά το ποδήλατο δήλωσε "είναι το αγχολυτικό μου που μου δίνει δύναμη ώστε να ξεπερνώ το άγχος της καθημερινότητας και ταυτόχρονα μου δίνει ενέργεια."

 

garagani-864x400_c

Στη φωτο: Αριστερά η προεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά και δεξια η πρωταθλητρία Βασιλική Γαραγάνη

 

Πηγή: //www.ert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis