Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 09/07/2019

Υπέρ της κατάργησης του ασύλου, μιας από τις βασικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, τάχθηκε η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι δυνατόν μια αριστερή κυβέρνηση να μην το έχει καταργήσει». 

Μιλώντας «στο Κόκκινο», η Θεοδώρα Τζάκρη, σημείωσε πως «το βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αναντιστοιχία μεταξύ αυτών που ήθελαν οι ψηφοφόροι και αυτό που ήθελαν κάποιοι στον κομματικό μηχανισμό» και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την μάχη της μεσαίας τάξης, όχι μόνο από την φορολογία, έχασε όμως και την μάχη της ασφάλειας, π.χ. να μπορεί κανείς να κυκλοφορεί ελεύθερα στα Εξάρχεια, έχασε την μάχη της ενημέρωσης, δεν έπρεπε να την εγκαταλείψουμε στην δεξιά προπαγάνδα … με λίγα λόγια, κέρδισε τις μεγάλες μάχες της οικονομίας και της αλληλεγγύης, αλλά έχασε τις μάχες του συμβολισμού».

 

«Την επόμενη ημέρα, επομένως, πρέπει να κάνει αυτοκριτική μέσα στα όργανά του, όχι μόνο για τις πολιτικές αλλά και για τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ήττα», τόνισε η κ. Τζάκρη, «γιατί δεν γίνεται οι άνθρωποι που ευθύνονται για την ήττα να έχουν τον πρώτο λόγο στην επόμενη ημέρα, αυτό είναι καθοριστικό».

[custom:google-ads]

«Πρέπει λοιπόν να ανασυνταχθούμε πολιτικά, να ανοίξουμε τις οργανώσεις μας στην κοινωνία και να ακολουθούμε πολιτικές κοινής λογικής, να κάνουμε αυτά που θέλει να κάνουμε ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία, όχι κάποιες ελάχιστες πλειοψηφίες, είναι ξεκάθαρο το μήνυμα των ψηφοφόρων», όπως είπε.

Πηγή:  reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πως διαμορφώνεται το νέο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Οι επιπλέον αρμοδιότητές του

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis