Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:49 | 02/12/2014

 

Λεκτικός διαπληκτισμός υπήρξε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή με αφορμή την απεργία πείνας του Ν. Ρωμανού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «η Πολιτεία οφείλει μία συγγνώμη στον Ρωμανό», καθώς στα χέρια του πέθανε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, γεγονός που κανείς δεν ξέρει πως διαμόρφωσε τον χαρακτήρα και τις απόψεις του.

Από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, όπου βρισκόταν ο Δημήτρης Κουκούτσης ακούσθηκαν επιτιμητικά σχόλια και γέλια.

«Είναι ένα παιδί 21 ετών. Δεν είναι ούτε αντικείμενο εκτόνωσης κανενός, ούτε αντικείμενο μαγκιάς και τσαμπουκά από κανένα», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι είναι «ανεφάρμοστες» οι ρυθμίσεις για παρακολούθηση μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης τις οποίες είχε εξαγγείλει πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου χαρακτήρισε «αφερέγγυα» την στάση του υπουργού Δικαιοσύνης και την πρόταση για μαθήματα μέσω τηλεδιάσκεψης, τα οποία τα χαρακτήρισε ως «αστεία».

«Είναι υπόλογη και η κυβέρνηση, και εσείς προσωπικά, κύριε Αθανασίου. Και το ξέρετε», είπε η Β. Κατριβάνου, λέγοντας ότι η «αρνητική στάση» της πολιτείας «είναι μήνυμα προς μία ολόκληρη γενιά εικοσάρηδων».

naftemporiki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis