Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σοκολατα
22:44 | 23/10/2022

Ένα βίντεο ενός παιδιού, 3 ετών, όπου καταγγέλλει τη μητέρα του στην αστυνομία γιατί δεν το αφήνει να φάει σοκολάτες και καραμέλες, έχει γίνει viral στα social media. Πρόκειται για τον μικρό Ραβίς Παλ Σίνγκ, από το Μπουρχανπούρ της Ινδίας ο οποίος πήγε, συνοδεία του πατέρα του, στην αστυνομία απαιτώντας να κάνει μήνυση στη μαμά του, αναφέρει το Indiatoday. Όπως καταγράφηκε στο βίντεο ο Ραβις δεν άφησε τον «αυταρχισμό» της μαμάς του αναπάντητο. «Μού κλέβει τις σοκολάτες, βάλτε την στη φυλακή», φαίνεται να λέει σε γυναίκα αστυνομικό.

Όσον αφορά το προσωπικό στο τμήμα, όταν ακούν το μικρό αγόρι, ξεσπούν σε γέλια. Το παιδί λέει, ακόμα, ότι η μητέρα του το χτύπησε, ωστόσο, οι αστυνομικοί δε φαίνεται να δίνουν σημασία, αφού χαρακτήρισαν αστείο το περιστατικό.

«Άρχισε να κλαίει και μού ζήτησε να τον πάω στο αστυνομικό τμήμα»
Διαβάστε επίσης

«Επέμενε να φάει σοκολάτα και έτσι η μητέρα του τον χαστούκισε ελαφρά. Μετά άρχισε να κλαίει και μου ζήτησε να τον πάω στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι τον έφερα εδώ», λέει ο πατέρας του παιδιού στο βίντεο. Η υποεπιθεωρήτρια Πριγίανκα Ναγιάκ δήλωσε ότι, αφότου άκουσαν τα παράπονα του παιδιού, όλοι γέλασαν. «Του εξήγησα ότι η μητέρα του δεν είχε κακές προθέσεις και μετά επέστρεψαν σπίτι», σημείωσε.

www.huffingtonpost.gr

www.alphafreepress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis