Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:41 | 07/06/2019

Οι λεπτομέρειες ενός περιστατικού που αντιμετώπισε η αστυνομία στην Βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στην πόλη Raleigh, ήρθαν στο φως από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τις κάμερες στον εξοπλισμό των αστυνομικών που ανταποκρίθηκαν σε αυτό.

Όλα άρχισαν όταν πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό ανταποκρίθηκαν σε κλήση για κάποιο επείγον ιατρικό περιστατικό στην περιοχή. Αλλά μόλις έφτασαν στο σημείο, συνάντησαν αντίσταση από έναν άντρα, οποίος τους απείλησε.

[custom:google-ads]

Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Michael Hendricks, είχε, κατά τα φαινόμενα, όπλο.

"Ο Hendricks δήλωσε στους πυροσβέστες ότι, αν δεν φύγουν, θα επιτεθεί", δήλωσε η επικεφαλής της αστυνομίας του Raleigh, Cassandra Deck-Brown. "Αμέσως μετά, ο κ. Hendricks άρχισε να αναζητάει κάτι μέσα σε ένα κιβώτιο."


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ποια Αστυνομία είχε σχεδιάσει εκπαίδευση επιβίωσης από ένοπλη επίθεση για πολίτες


Τα πλάνα δείχνουν ότι όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, αυτόπτες μάρτυρες  επισήμαναν τη θέση του υπόπτου.

Προειδοποίησαν ακόμα τους αστυνομικούς ότι ο ύποπτος είναι οπλισμένος με όπλο και μαχαίρι.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο και γρήγορα συνειδητοποιούν ότι έχει στρέψει ένα όπλο προς την κατεύθυνσή τους.

Ένας αστυνομικός φώναξε "Πετάξτε το όπλο, ρίξτε το όπλο" πριν πυροβολήσει μία φορά, χτυπώντας τον ύποπτο. Αμέσως μετά τον συνέλαβαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Αυτό που αποδείχθηκε ωστόσο σύντομα ήταν ότι ο Hendricks απείλησε αστυνομικούς και πυροσβέστες με ένα αεροβόλο, του οποίου η πορτοκαλί άκρη στην κάνη είχε αφαιρεθεί, ώστε να μοιάζει με αληθινό.

Οι αρχές δήλωσαν ότι το ιατρικό προσωπικό επέστρεψε γρήγορα στη σκηνή και ο Hendricks μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis