Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:20 | 15/09/2022

Πλήθος κόσμου σπεύδει να αποτίσει φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ όπου έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων, ενώ πολλοί φρουροί της Βρετανίας βρίσκονται γύρω από το φέρετρο της αγαπημένης τους βασίλισσας.

Ωστόσο, κατά το χθεσινό προσκύνημα προς τη βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας, σημειώθηκε ένα απρόοπτο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Εκεί, δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας ένας από τους φρουρούς δεν άντεξε την πίεση και την ορθοστασία και λιποθύμησε πέφτοντας με το πρόσωπο μπροστά.

Διαβάστε επίσης

Οι φρουροί που βρίσκονται δίπλα στο φέρετρο ανήκουν σε τρία διαφορετικά στρατιωτικά σώματα και υπηρετούν ως σωματοφύλακες του μονάρχη και φρουροί του παλατιού.

Ο άνδρας λίγο πριν καταρρεύσει έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του και μάλιστα είχε κατέβει για λίγες στιγμές από την πλατφόρμα που είναι τοποθετημένο το φέρετρο. Ωστόσο, επέστρεψε λίγες στιγμές μετά.

Ο φρουρός, ένας από τους βασιλικούς τοξότες, στέκεται όρθιος και φαίνεται σα να παραπατά πριν χάσει εντελώς τον έλεγχο των κινήσεων του και λιποθυμήσει…

newsit.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis