Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 08/02/2018

Αισιόδοξοι είναι οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας για την πορεία των ερευνών, όσων αφορά στην εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους τον αριθμό ύποπτου κινητού που φέρεται να το κρατούσε παρατηρητης που ειδοποίησε τους εκτελεστές του πρώην Βαρυποινίτη για την παρουσία του έξω από το γραφείο τις Εταιρείας του στο Χαϊδάρι.

Όπως είχε αποκαλύψει το “Newsit.gr”, οι εκτελεστές του Β. Στεφανάκου δεν είχαν οπτική επαφή με το σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του κοντά στην είσοδο των γραφείων του.

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί και έπειτα από την εξερεύνηση του χώρου κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στο σημείο πρέπει να υπήρχε παρατηρητής οποίος με την εμφάνιση του Στεφανάκου, ειδοποίησε μέσω κινητού τηλεφώνου τους εκτελεστές.

[custom:google-ads]

Από την “σάρωση” που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που καλύπτουν την επίμαχη περιοχή, έχουν καταλήξει σε τρία τουλάχιστον κινητά τηλέφωνα τα οποία έδωσαν στιγμή συνομιλίας και μάλιστα λίγων δευτερολέπτων την επίμαχη χρονική στιγμή, στο επίμαχο σημείο τις δολοφονίας.

Από την ανάλυση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, κατάφεραν να ξεχωρίσουν το ένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα, ως την επίμαχη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε τελικά από τον παρατηρητή που άλλωστε έδωσε και το σήμα για την δολοφονία Στεφανάκου.

Μάλιστα αναζητώντας κι άλλα σήματα του κινητού δεν κατάφεραν να τα εντοπίσουν, με αποτέλεσμα να εκτιμούν πως ο χρήστης τις συσκευής έπειτα από το τελευταίο και μοιραίο για το πρώην βαρυποινίτη τηλεφώνημα, το πέταξε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Πλέον οι έρευνες έπειτα από αυτό το εύρημα έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση, και οι ερευνητές της Ασφάλειας προσπαθούν να συσχετίσουν το νούμερο του κινητού, με συγκεκριμένο άνθρωπο της νύχτας, οποίος είχε θανάσιμη αντιπαλότητα με τον πρώην βαρυποινίτη.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

 newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Νέα καταδίωξη για τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis