Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 17/01/2022
Ανάρτηση του Βασίλη Ντούμα:
 
Σήμερα 400 νέοι, γυναίκες και άντρες, οι πρώτοι μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων, ξεκινούν τη ζωή τους στην μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ως εκπαιδευόμενοι Ειδικοί Φρουροί στην Κομοτηνή με σκοπό να συστήσουν τις νέες Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
 
Τους εύχομαι, μάλιστα και με την ευκαιρία της ορκωμοσίας τους στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις, καλή σταδιοδρομία, καλή και εποικοδομητική εκπαίδευση, ώστε να συνεχίσουν την επι δυο δεκαετίες πετυχημένη διαδρομή των Ειδικών Φρουρών, στα δύσκολα μονοπάτια της εγκληματικότητας της πατρίδας μας.
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ_ΠΡΩΤΩΝ_ΒΟΗΘΕΙΩΝ.pngΤμήματα Αστυνομικών επιχειρήσεων Κρήτης (Τ.Α.Ε), Ομάδες ΔΙ.ΑΣ, Δ.ΕΛ.Τ.Α και μετέπειτα ΔΡΑΣΗ , Ο.Π.Κ.Ε αποτελούν την επιτυχημένη παρακαταθήκη υπηρεσιών που εγκαινίασαν οι Ειδικοί Φρουροί όταν η πολιτεία είχε ανάγκη να κερδίσει το στοίχημα απέναντι σε ιδιαίτερης μορφής έγκλημα .
 
Σήμερα η αποστολή των νέων συναδέλφων συνδέεται με την φύλαξη και τον έλεγχο παραβατικότητας σε ελάχιστα εκπαιδευτικά ιδρύματα που η δράση επίσης ελαχίστων «τραμπούκων» αμαυρώνει το σύνολο της Πανεπιστημιακής κοινότητας.
 
Το εντυπωσιακό και ευχάριστο προκύπτει από το γεγονός, ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι Εκπαιδευόμενοι νέοι Ειδικοί Φρουροί είναι και απόφοιτοι Πανεπιστημίου, γεγονός που εγγυάται την ποιότητα και το επίπεδο που θα προσθέσουν στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και την εγγύηση του σεβασμού της Παιδείας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών εντός των χώρων που θα κληθούν να δραστηριοποιηθούν.
 
Υπενθυμιζουμε ότι άλλοι 600 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Ειδικοί Φρουροί αναμμένουν την προσληψή τους, καλώντας παράλληλα το Υπουργείο, να τους αξιοποιήσει άμεσα, καλύπτοντας πραγματικά και όχι επικοινωνιακά την ανάγκη εφαρμογής του Νόμου και της νομιμότητας εντός των Πανεπ. Ιδρυμάτων.
 
Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και εγώ προσωπικά ακολουθώντας πιστά την παράδοσή του να στηρίζουμε στα δύσκολα ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, θα σταθούμε στο πλευρό τους και στην εκπαίδευσή τους αλλά κυρίως στα πρώτα δύσκολα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής. Άλλωστε θα προγραμματίσουμε και επίσκεψη στη Σχολή στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Συγχαρητήρια, καλή δύναμη, καλή επιτυχία , προσήλωση στην εκπαίδευση και στην ανάγκη προσφοράς στην κοινωνία και την πατρίδα μας !
 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis