Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 13/01/2020

Για τα όσα έγιναν στο Κουκάκι το Σάββατο με τις ανακαταλήψεις κτιρίων, τις επιχειρήσεις τις ΕΛ.ΑΣ. μίλησε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι ο κ.Ντούμας μίλησε για «δολοφονική απόπειρα κατά εργαζομένων». Παράλληλα σχολίασε καυστικά ότι εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν καταδίκασε τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι αστυνομικών. «Δεν έπρεπε να υπάρχει καταδίκη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε.

Τέλος ο κ.Ντούμας έθεσε και το θέμα της αναπροσαρμογής του ποινικού κώδικα. «Αν η δικαιοσύνη είναι σε θέση να αποτρέψει τα άτομα αυτά ή να τους υποχρεώσει να πληρώσουν από το να κάνουν στο μέλλον τέτοιες ενέργειες.

Εάν δεν έχουν γιάφκες να κρύβουν τα πρόσωπά τους δεν μπορούν να κάνουν καταδρομικές επιθέσεις. Γι' αυτό θα ανακαταλαμβάνουν τα κτήρια αν η δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί. Αλλιώς να υπάρξει αναπροσαρμογή του ποινικού κώδικα γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ με αυτό και θα γίνει "το γεφύρι της Άρτας"».

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κουκάκι: Τα πολεμοφόδια των κουκουλοφόρων - Μπογιές, βενζίνη, χλωρίνη και τσιμεντόλιθοι


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis