Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
φυλακη
12:13 | 22/09/2022

Μετά την έκταση που έλαβε η είδηση πως η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, αρραβωνιάστηκε με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, η κα Μάνου είχε απαντήσει μέσω του Facebook. Σε αυτή την κίνηση προχωρά τώρα και ο κ. Δημάκης.

«Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα», είχε γράψει συγκεκριμένα η Ερασμία Μάνου.

Διαβάστε επίσης

Τώρα και ο Βασίλης Δημάκης προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα άκουσε να λέγονται και με όσα είδε να γράφονται.

«Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ»

Αναλυτικότερα, γράφει:

«Εγώ και η σύντροφός μου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια, που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν, αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του”, χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα όλων όσων αναπαράγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ένοπλη ληστεία κατά το έκνομο παρελθόν μου!

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και τα λοιπά, όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανίδου και σε άλλα τηλεοπτικά μέσα και site ..

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία, όπως επίσης , ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”…

δ) Τέλος, ποτέ δεν έχει ασκηθεί βία από μένα, κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος!

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο, ο αναπαράγων, φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα , προτιθέμεθα να προσφύγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη, εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν, όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειρίστου είδους

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν, κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν, υπέροχο δε, δώρο γάμου που θα μας κάνετε … Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”…».

Πηγή:  ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis