Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:42 | 23/07/2015

Και στην Αθήνα έπεσε λένε οι πληροφορίες του bloko.gr βαρύ το λεπίδι στις μεταθέσεις των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής, καθώς μετακινήθηκαν 9 αξιωματικοί με κατεύθυνση την Ασφάλεια.

Όμως στην Θεσσαλονίκη το παρασκήνιο υπήρξε δυσώδες κι εξαιρετικά έντονο.

Όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, αρχικός στόχος ήταν να μετακινηθούν 6 αξιωματικοί, όμως μετά από σφοδρές αντιδράσεις μελών του συμβουλίου μεταθεσεων που ζήτησαν επαρκή αιτιολογία για να βάλουν υπογραφή. Παρά τα πηγαινέλα του κ. υπαρχηγού συο γραφείο του κ. αρχηγού αιτιολόγηση δεν υπήρξε και η σφαγή περιορίστηκε στον αριθμό των 4. 

Όπως επίσης μαθαίνουμε, η λίστα των προγραφών, κάτι σε νέο μοντέλο- έκδοση της λίστας Σουλτάτου, υπαγορεύτηκε στο αρχηγείο από κατώτερο αξιωματικό της Θεσσαλονίκης και από τον οποίο ζητήθηκαν επί πίνακι οι κεφαλές των συγκεκριμένων αξιωματικών.

Αξιοπρόσεχτη είναι η μεταχείριση που "επιδαψίλευσαν" στον πρώην διευθυντή της υπηρεσίας, τον οποίο "καπέλωσαν" τον Μάρτιο και τώρα τον αποτελείωσαν παρότι διατηρεί και την ιδιότητα του συνδικαλιστή ως μέλος της ΠΟΑΞΙΑ.

Μαθαίνουμε τέλος ότι η κατάσταση κρίνεται επιεικώς ως απαράδεκτη καθώς ρόλο και λόγο στις μεταθέσεις δεν είχε η ικανότητα ή η αξιοσύνη, αλλά η κομματική προσήλωση ή η πρόσβαση στους ένστολους κομματάρχες της ΕΛ.ΑΣ. τύπου Γκρούεζα, με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται διαβήματα διαμαρτυρίας προς τον κ. υπουργό, αλλά και προς τους αρχηγούς των κομμάτων, που παρά την σφαγή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

 

http://www.bloko.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis