Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:12 | 29/04/2015

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε για τον προπηλακισμό που δέχθηκε μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου, σε εστιατόριο στα Εξάρχεια. 

Οπως είπε ο ίδιος «Αντίθετα με τις εικασίες που ακούστηκαν, δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο, προσπάθεια σοβαρού τραυματισμού μας, προβοκάτσια ή για μέρος της συνολικότερης προσπάθειας πολιτικής «αποδόμησής» μου των τελευταίων ημερών.

Εκτιμώ ότι στόχος τους ήταν να με οδηγήσουν σε άτακτη φυγή με ελαφρά, εξευτελιστικά χτυπήματα. Αυτό όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί επειδή η Δανάη, πριν έρθουν δίπλα μας οι αντιεξουσιαστές (και πριν προλάβω να την σταματήσω), σηκώθηκε όρθια και με αγκάλιασε με δύναμη,στρέφοντας την πλάτη της προς αυτούς έτσι ώστε να πρέπει να χτυπήσουν πρώτα εκείνη πριν χτυπήσουν εμένα».

Την μαρτυρία της για το επεισόδιο που σημειώθηκε στα Εξάρχεια με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατέθεσε στο λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Στην ερώτησή της αν σκοπεύει να ξαναδεί το θέμα της προστασίας, ο υπουργός απάντησε «Είσαι καλά; Σκέψου να είχα απόψε αστυνομικούς μαζί μου. Θα είχαν καεί τα Εξάρχεια. Τώρα είναι που δεν θα δεχτώ αστυνομική συνοδεία». 

 

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis