Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:06 | 24/05/2022

Την τουλάχιστον κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένα από τα περιπολικά που χρησιμοποιεί η ελληνική αστυνομία ελλοχεύοντας κίνδυνο τόσο για τους άλλους οδηγούς ή πεζούς αλλά πρωτίστως των ίδιων των αστυνομικών αποτυπώνει ένα ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το DEBATER.

Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το DEBATER, διακρίνεται το εσωτερικό περιπολικού που μέχρι πριν λίγες μέρες έκανε υπηρεσία στην ομάδα ΔΙΑΣ!

Το βίντεο που είναι από τη στιγμή που αστυνομικοί έχουν πάει το περιπολικό για πλύσιμο και αποτυπώνει με χαρακτηριστικό τρόπο την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το όχημα, καθώς ενώ είναι κλειστές οι πόρτες και τα παράθυρα, το νερό εισχωρεί στο εσωτερικό του.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν ένα μπουκάλι για να δείξουν την άθλια κατάσταση του περιπολικού που γεμίζει νερό.

 
 
 

Επιπλέον στο περιπολικό υπάρχει ένα σημείωμα που αναφέρει ότι δεν πρέπει να φουλάρει με καύσιμα γιατί μπορεί να υπάρξει βλάβη.

Όπως γίνεται αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είτε είναι στη μηχανή πάνω είτε στο περιπολικό, είναι το ίδιο και το αυτό, καθώς στη βροχή και στις δυο περιπτώσεις θα βρέχονται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Πηγή:  debater.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis