Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ομαδα διασ
12:44 | 08/09/2022

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πηδάνε από τη μία ταράτσα στην άλλη για να συλλάβουν δύο διαρρήκτες που είχαν κρυφτεί σε δώμα.

Το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ με διαρρήκτες από σπίτι σε σπίτι, κατέγραψε κάτοικος στην Καλλίπολη και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης

Δύο διαρρήκτες λοιπόν είχαν μπει σε ένα σπίτι, μέρα… μεσημέρι, αλλά έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία, με την ομάδα ΔΙΑΣ να φτάνει άμεσα στο σημείο και να επιχειρεί να τους πιάσει.

Εκείνοι όμως, μόλις τους είδαν προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας από σπίτι σε σπίτι, πριν καταλήξουν στο δώμα μίας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην ταράτσα ενός σπιτιού.

Τότε η ΕΛ.ΑΣ με την βοήθεια μίας γυναίκας που τους άνοιξε την είσοδο του διπλανού κτιρίου, κατάφεραν να πηδήξουν στην ταράτσα και να φτάσουν στην σύλληψή τους. Κάτι που καταγράφηκε σε video…

«Στο ακατοίκητο εδώ… από δω περάσανε οι αστυνομικοί κάνανε δύο συλλήψεις είχαν μπει μέσα στο καμαράκι που φαίνεται από δω, είχαν μπει μέσα είχαν κρυφτεί. Παρ’ όλο που τους βλέπανε από την απέναντι πολυκατοικία προσπαθούσαν και άνθρωποι να κάνουν νόημα στους αστυνομικούς ότι είναι εδώ χωρίς να τους δουν και τους ανέβασα πάνω τους άνοιξα την πόρτα τους είπα περάστε πήγαινε στο δεύτερο είμαι ταράτσα δεν μπήκαν για να τους πιάσουν», ανέφερε η γυναίκα που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς για να τους βοηθήσει να φτάσουν στην ταράτσα.

Οι διαρρήκτες απ’ ό,τι καταλάβαμε και είδαμε εντέλει πηδούσανε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, στους ακάλυπτους των πολυκατοικιών γιατί μπήκαν από το πίσω στενό και κατέληξαν εδώ δίπλα στο εγκαταλελειμμένο και το ίδιο και οι αστυνομικοί πηδούσαν μόνο και μόνο για να τους φτάσουν και να τους εγκλωβίσουν και να τους συλλάβουν. Ήταν όλοι στο δρόμο για τουλάχιστον 10 μηχανές με 20 ανθρώπους πάνω της ΔΙΑΣ και περιπολικά μετά, οι οποίοι κάνανε τη δουλειά τους άρτια» πρόσθεσε.

«Γινόταν χαμός, ξαφνικά βλέπουμε αστυνομία να μαζεύεται στο μαγαζί ένα περιπολικό παρκαρισμένο εδώ πέρα και οι ΔΙΑΣ είχαν περικυκλώσει το τετράγωνο πανικός. Φωνάζανε πιάστε τον πιάστε τον» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το video ντοκουμέντο στο 5ο λεπτό ΕΔΩ.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis