Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:39 | 05/07/2022

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στη δημοσιότητα από τη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου στα Κάτω Πατήσια, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή ήταν εμπλεκόμενοι σε υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην ΕΡΤ τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, σύμφωνα με το βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση με τη σύλληψή τους για ναρκωτικά είχε γίνει γνωστή πριν λίγο καιρό. Οι αστυνομικοί για τον άνδρα που έπεσε νεκρός στους Αγίους Αναργύρους διαπίστωσαν, από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για σεσημασμένο.

Όπως τελικά διαπίστωσαν αργότερα οι αρχές ασφαλείας, το περιστατικό όπου αστυνομικοί πυροβολούν και πέφτει νεκρός ένας άνδρας στην λεωφόρο Δημοκρατίας είναι συνέχεια του περιστατικού με την συμπλοκή που ξεκίνησε από τα Πατήσια. Συνολικά, στο αιματηρό σκηνικό στα Πατήσια συμμετείχαν τρία αυτοκίνητα και μια μηχανή, ενώ τα άτομα από τα οχήματα γνωρίζονταν. Η γυναίκα που συνελήφθη αργότερα και ήταν μαζί τους, περιέγραψε όσα έγιναν στην αστυνομία.

Το χρονικό του επεισοδίου

Το βράδυ του Σαββάτου, όλα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση όταν ένα άτομο που επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο, πυροβόλησε τον οδηγό της μηχανής. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένα άτομο από το δεύτερο αυτοκίνητο κατέβηκε και πλησίασε τους επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου και δέχτηκε και αυτός τα πυρά τους με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Ένα δεύτερο άτομο, που βρισκόταν επίσης στο δεύτερο όχημα, πλησίασε το πρώτο όχημα, όμως παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Το πρώτο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο δράστης που πυροβολούσε, συνέχισε τη πορεία του και αφού κατέβηκε ο δράστης, σταμάτησε έναν διερχόμενο οδηγό, του άρπαξε το ΙΧ και κινήθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους. Εκεί όπου έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς και έπεσε νεκρός.

cnn.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis