Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 08/06/2021
Ένα κούγκαρ μπήκε σε σπίτι στην πολιτεία Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έσπασε μια τζαμαρία κι ένα παράθυρο και τελικά λιποθύμησε στον νεροχύτη της κουζίνας.
 
Λίγο προηγουμένως, οι άντρες της υπηρεσίας άγριας ζωής της περιοχής είχαν πυροβολήσει το άγριο κούγκαρ με ηρεμιστικά βέλη, για να καταφέρουν να το αναισθητοποιήσουν και να το πιάσουν.
 
Στο παρακάτω βίντεο που έγινε viral, φαίνεται ένας αστυνομικός να κυνηγάει το κούγκαρ που τρέχει σε μια κατοικημένη περιοχή και εξαφανίζεται μέσα στην αυλή μιας κατοικίας.
 
Το βίντεο από το κινητό τηλέφωνο κάποιου άλλο κατοίκου της περιοχής δείχνει το λιοντάρι του βουνού να πηδάει έναν φράχτη, προτού τελικά μπει μέσα στο σπίτι του ανυποψίαστου άντρα.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία της Εφράτα, το κούγκαρ έμοιαζε τρομαγμένο και μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου τρύπωσε μέσα στην κουζίνα.
 
Στο σημείο είχαν καταφτάσει και στελέχη της υπηρεσίας άγριας ζωής οπλισμένοι με όπλα με ηρεμιστικά βέλη.
 
Οι άντρες κατάφεραν να πετύχουν το ζώο, που τελικά λιποθύμησε, με το κεφάλι του να έχει πέσει στον νεροχύτη.
 
"Η υπηρεσία άγριας ζωής κατάφερε να πιάσει το κούγκαρ" ανέφερε η αστυνομία της Εφράτα, στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.
 
"Το ζώο είναι ασφαλές και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας" σχολίασε η αστυνομία.
 
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η περιοχή μας είναι προς το παρόν ασφαλής από τα κούγκαρ!" έσπευσε να καθησυχάσει το αστυνομικό τμήμα μιας άλλης πόλης με το όνομα Εφράτα-αυτή βρίσκεται στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ-για να ξεκαθαρίσειτο μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί όταν η είδηση με το άγριο ζώο έγινε viral στα social media.
 
Το συγκεκριμένο κούγκαρ που προκάλεσε την αναστάτωση στην πόλη Εφράτα ήταν αρσενικό και το βάρος του έφτανε τα 68 κιλά και πιθανότατα είχε φοβηθεί μην βρίσκοντας τον τρόπο για να φύγει από την κατοικημένη περιοχή που είχε βρεθεί.
 
Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis