Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 18/02/2022

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του 22χρονου που είχε κάνει τρεις ληστείες στα νότια προάστια φέρνει στο φως το CNN Greece.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που κρατώντας ένα όπλο απειλεί εργαζόμενους σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και σε ένα βενζινάδικο και τελικά τους αρπάζει όσα χρήματα είχαν. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 22χρονος, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας υγειονομική μάσκα και κουκούλα, προσέγγιζε τα στοχοποιημένα καταστήματα και εισερχόταν αιφνιδιαστικά σε αυτά.

Ακολούθως, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους των καταστημάτων και τους εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και προϊόντα και στη συνέχεια διέφευγε πεζός.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια, ο ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων που είχε αφαιρέσει από συναφές κατάστημα.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis