Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:54 | 02/05/2020

Με αφορμή τους ελέγχους που έκανε η Αστυνομία για τις άσκοπες μετακινήσεις, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «ολοκληρώσαμε με υπευθυνότητα, σχεδιασμό και πειθαρχία το πρώτο μέρος μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού στη χώρας μας και ο αγώνας συνεχίζεται.»

Όπως προσθέτει, «η ατομική μας ευθύνη διαδραματίζει – πλέον – ακόμη μεγαλύτερο ρόλο και πρέπει να συνεχίσουμε την τήρηση των μέτρων με υπευθυνότητα και σεβασμό στους συνανθρώπους μας.»

Όσον αφορά στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης τονίζει ότι «περιελάμβανε εντατικούς ελέγχους σε όλο το γεωγραφικό μας πλάτος, για τη διαπίστωση παραβίασης των εφαρμοζόμενων μέτρων και υλοποιήθηκε με ευσυνειδησία, ενσυναίσθηση και κατανόηση, από όλους τους αστυνομικούς των υπηρεσιών μας.»

Σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων, επισημαίνει ότι «αποτιμούμε ως ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι οι περισσότεροι πολίτες ενστερνίζονται τα μέτρα και τα υιοθετούν στην καθημερινότητά τους, ενώ θα ήθελα να τους  ευχαριστήσω για την σημαντική στήριξή τους στο έργο μας.»

Επιπλέον, συνεχίζει, «θα ήθελα να ζητήσω την συνέχιση αυτής της εποικοδομητικής συνεργασίας και στο επόμενο μεταβατικό διάστημα της σταδιακής άρσης των μέτρων», διότι όπως λέει χαρακτηριστικά, «η αντιμετώπιση αυτής της κρίσης είναι υπόθεση όλων μας.»

alphapatras.gr

Policenet.gr © | 2026 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis