Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 27/10/2017

Ενα άτομο, συνελήφθη για την υπόθεση απαγωγής και ομηρίας δύο αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν, στην περιοχή της Δυτικής Αχαϊας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας, Ιγν. Τριανταφύλλου, ο δράστης, μαζί με άλλα δύο άτομα συνεργούς του, έκλεισαν ραντεβού στην περιοχή του Λάππα με τους δύο Πακιστανούς, με το πρόσχημα ότι μπορούν να τους βοηθήσουν να διαφύγουν παράνομα στην Ιταλία.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια οι δράστες, απήγαγαν τα δύο θύματα και τα μετέφεραν σε πρόχειρο παράπηγμα στο Νέο Βουπράσιο. Εκεί τους αφαίρεσαν τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Με το κινητό τηλέφωνο που πήραν, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο Πακιστάν, προκειμένου να ζητήσουν 2.000 ευρώ ως λύτρα για κάθε έναν από τους δύο Πακιστανούς.

Τα δύο θύματα κατάφεραν να λυθούν μόνα τους και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Χθες τα ξημερώματα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαϊας πήγαν στο πρόχειρο παράπηγμα στο Νέο Βουπράσιο, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον ένα από τους δράστες, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο του ενός από τα θύματα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Πηγή: patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis