Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:51 | 27/01/2019

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, η Taran Tactical γιόρτασε τα γενέθλια του Keanu Reeves. Ταυτόχρονα, αποκάλυψαν ποιο πιστόλι θα χρησιμοποιεί ο Keanu στην επερχόμενη ταινία του, John Wick 3. Αυτή τη φορά John Wick το έχει γυρίσει από πιστόλι εσωτερικής επίκρουσης  σε ένα διπλής στοίβας 9 χιλιοστών μονής ενέργειας με σφύρα STI 2011 Combat Master από την Taran Tactical.

Το νέο πιστόλι που χρησιμοποιεί ο John Wick είναι μια συνεργασία μεταξύ της Taran Tactical και της STI. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με αυτό το πιστόλι που ίσως να μην παρατηρήσετε.

[custom:google-ads]


Για αρχή το μπροστινό σκοπευτικό βρίσκεται πάνω στην κάννη και όχι στον ολισθητήρα και για τον σκοπό αυτό έχει προστεθεί μια μακρά ράχη στο εμπρόσθιο μέρος της ενώ στον ολισθητήρα έχει ανοιχτεί μια αντίστοιχη αυλάκωση.

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα ενός mod Sight Tracker



Γιατί όμως αυτή η ιδιαιτερότητα; Τοποθετώντας το μπροστινό σκοπευτικό στην κάννη η άμεση συνέπεια είναι ότι αυτό δεν κινείται με τον ολισθητήρα, βοηθώντας στην ταχύτερη στόχευση. Επίσης το τεράστιο άνοιγμα στον ολισθητήρα μειώνει το βάρος του. Ο συνδυασμός βαρύτερης κάννης και ελαφρότερου ολισθητήρα σημαίνει μικρότερη ανάκρουση και γρηγορότερες βολές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες είναι το γεγονός ότι το Combat Master 2011 χρησιμοποιεί πυρομαχικά 9mm Major.

Όταν ο Τάραν είχε αναφέρει αυτό, δεν είχαμε δει ακόμα το Μάχης Μάχης του 2011. Tο 9mm major χρησιμοποιείται κατά κανόνα σε διαγωνισμούς καθώς αυξάνει την απόδοση των αντισταθμιστών* λόγω της αυξημένης πίεσης των αερίων. Με αυτόν τον τρόπο το όπλο παραμένει πιο επίπεδο κατά την βολή επιτρέποντας ακόμα πιο γρήγορες βολές.

Η συνέχεια στις οθόνες…

*Αντισταθμιστής-Compensator εξάρτημα που τοποθετείται στην άκρη της κάννης με σκοπό να κατευθύνει τα αέρια της καύσης προς τα πάνω αντικρούοντας με αυτόν τον τρόπο την τάση του όπλου να φύγει προς τα πάνω λόγω ανάκρουσης.

Πηγή: thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης policenet.gr

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis