Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 06/11/2022

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στην τέλεση αυτόφωρων αδικημάτων διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε μεταξύ άλλων σε διάφορες περιοχές της πόλης:

  • (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 21χρονου ημεδαπού, απογευματινές ώρες χθες (05-11-2022) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη κλοπή.

· (1) άτομο για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις – Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην περιοχή της Τούμπας κατελήφθη να κατέχει και να κάνει χρήση συσκευής – δείκτη laser, η οποία εξέπεμπε ακτίνα πράσινου χρώματος με στόχο αγωνιζόμενους αθλητές, διαιτητές και προπονητές

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis