Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 13/07/2021

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις πέντε (5) ατόμων για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής, αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επίσης, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη και Τούμπας – Τριανδρίας, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπής που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο σε περιοχές αρμοδιότητάς τους, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δύο ατόμων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis