Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 01/05/2021

O Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου ανήρτησε στο προφίλ στο Facebook μία φωτογραφία με τον αστυνομικό που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση προ ολίγων εβδομάδων στη Νέα Σμύρνη. Εικόνες και βίντεο της επίθεσης είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου και είχαν προκαλέσει την οργή των πολιτών.

Ύστερα από νοσηλεία στο 401 με συνεχή παρουσία της οικογένειάς του, ο 28χρονος αστυνομικός είναι και πάλι καλά στην υγεία του, χαμογελά και αποδεικνύει περίτρανα την ευγένεια αλλά και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο. Παράλληλα, θα συνεχίσει να υπηρετεί στο Σώμα, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Ο βουλευτής τον χαρακτήρισε Άγγελο, διότι έχει και το όνομα και τη χάρη.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου έγραψε, πως, «Σήμερα είχα τη χαρά να με επισκεφθεί ένας Άγγελος. Τον αποκαλώ έτσι γιατί μετά από τη συζήτηση κατάλαβα ότι έχει και το όνομα και τη χάρη. Είναι ο αστυνομικός από το Σιδηρόκαστρο που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση εκείνο το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.

Αν τον ήξεραν εκείνοι που με τόση μανία του επιτέθηκαν, θα καταλάβαιναν πόσο εγκληματικά φέρθηκαν σε ένα νέο παιδί που διακρίνεται για την ευγένεια, την καλλιέργεια και την αγάπη για τον άνθρωπο.

Άγγελε, ήταν χαρά και τιμή που σε γνώρισα από κοντά.
Καλή Ανάσταση!»

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή:  parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis