Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 15/10/2021

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ.

Δωρεά κλιματιστικού μηχανήματος για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος  Γυθείου

Από τον  Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε δωρεά σύγχρονου κλιματιστικού μηχανήματος  προς το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, το οποίο  διατέθηκε στο Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού και να παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

  Στα πλαίσια της επίσκεψης του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής στην πληγείσα περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης από τις πυρκαγιές, με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας επιβράβευσε το προσωπικό του Α.Τ. Γυθείου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε τις κρίσιμές ώρες στο μέτωπο αυτών, με την προσφορά Δωρεάς ενός κλιματιστικού μηχανήματος.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ευχαρίστησαν τόσο τον Πρόεδρο Κο Μαθιουδάκη Ιωάννη, όσο και άπαντα τα μέλη του Ομίλου ΦίλωνΕλληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για τη δωρεά και τους διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν άοκνα και αδιάλειπτα να προσφέρουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και τους πολίτες της περιοχής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis