Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Παναγιώτης Αβραμίδης
19:26 | 31/08/2022

“Μπορεί να λιγοστέψουν οι φίλοι μου αλλά θα μείνουν οι καλύτεροι” Με τη φράση αυτή ο νέος Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Εορδαίας μας ξεπροβόδισε από το γραφείο στο οποίο λίγο νωρίτερα πραγματοποιήσαμε ολιγόωρη επίσκεψη.

Ο Αστυνόμος Α’ Παναγιώτης Αβραμίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να “σπάσει αυγά” και να συγκρουστεί όπως μας δήλωσε, προκειμένου κάποια κακώς κείμενα να αλλάξουν.

Διαβάστε επίσης

Πολλά ήταν τα όσα είπαμε και μας επισήμανε όπως για παράδειγμα η κακή συνήθεια της κίνησης δικύκλων εντός των πεζοδρόμων και πλατειών αλλά και το παρκάρισμα (ευτυχώς από λίγους οδηγούς) σε θέσεις που έχουν καθιοριστεί για άτομα με αναπηρία.

Για τον κ. Αβραμίδη η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί “κόκκινο πανί” και δεν συγχωρείται όπως και η διέλευση με κόκκινο σηματοδότη.

Στις λίγες μέρες από την ανάληψη της διοίκησης του τμήματος τροχαίας όπως μας επισημάνθηκε έχουν ήδη απελευθερωθεί περι τις 35 θέσεις στάθμευσης οι οποίες είχαν καταληφθεί από καταστηματάρχες που είχαν τοποθετήσει διάφορα αντικείμενα όπως γλάστρες, κρεμάστρες καλόγερους κ.α.

Τέλος ο νέος διοικητής (τον οποίον και ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στη διοίκησή του) δεσμεύτηκε ότι ανά τακτά διαστήματα θα δημοσιοποιεί δράσεις της τροχαίας έχοντας συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες.

Πηγή:  eordaia.org

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis