Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 04/10/2018

Μετά από 11χρόνια ακόμη υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν ότι η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν ζει ακόμη.

Συγκεκριμένα, αυτή την φορά  η υπόθεση έρχεται και πάλι στην επιφάνεια εξαιτίας των δηλώσεων ενός ειδικού ντετέκτιβ, ο οποίος συμμετέχειτα τελευταία τρία χρόνια στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ο αστυνομικός μιλώντας στην The Sun, υποστηρίζει πως η Μαντλίν ζει ακόμη και πως οι άνθρωποι στην Πορτογαλία γνωρίζουν που βρίσκεται.

[custom:google-ads]

Ο Ντέιβ Εντγκαρ μάλιστα δήλωσε πως είναι αισιόδοξος ότι ακόμη  και 11 χρόνια μετά το κορίτσι θα βρεθεί στην Πορτογαλία όπου και χάθηκε.

«Μπορεί να είναι οπουδήποτε, ωστόσο το ένστικτό μου λέει ότι είναι στην Πορτογαλία».

Ο αστυνομικός μιλώντας στην The Sun, υποστηρίζει πως η Μαντλίν ζει ακόμη και πως οι άνθρωποι στην Πορτογαλία γνωρίζουν που βρίσκεται.

Ο αστυνομικός μιλώντας στην The Sun, υποστηρίζει πως η Μαντλίν ζει ακόμη και πως οι άνθρωποι στην Πορτογαλία γνωρίζουν που βρίσκεται

 

«Ισως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν να πεθάνει και πριν τον θάνατό του να ομολογήσει, ίσως ο απαγωγέας να τσακωθεί με την ομάδα του και τελικά να ομολογήσει στην αστυνομία, όλα είναι πιθανά», ανέφερε ο Ντέιβιντ.

Ο ντετέκτιβ από την άλλη δεν νομίζει πως η Μαντλίν έχει φυγαδευτεί.

«Κάποιος στην Πορτογαλία γνωρίζει τι γίνει», υποστήριξε.

Να σημειωθεί πως η ομάδα που ασχολείται ακόμη με την υπόθεση της Μαντλόν είχε λάβει τον Μάρτιο χρηματοδότηση 150.000 λιρών να συνεχίσει την έρευνα.

Τότε ο ντετέκτιβ είχε αναφέρει ο απαγωγέας της Μαντλίν προστατεύεται και ότι η εξαφάνισή της είχε οργανωθεί από ένα κύκλωμα παιδόφιλων, ωστόσο κανένα τέτοιο αποδεικτικό στοιχείο δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Πηγή: iefimerida.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis