Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:02 | 20/07/2021

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Χρήστου Μπαλάσκα για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου κ. Γεώργιο Καρτσάκη :

"Πάντως πρέπει να πούμε ότι δεν ήταν το περιστατικό του τραμπουκισμού στον πρόεδρο Λασιθίου Γεώργιο Καρτσάκη το πρώτο απαράδεκτο και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ περιστατικό στον συνδικαλισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Απλώς τώρα ξεχείλησε το ποτήρι.

Κι άλλα περιστατικά τραμπουκισμού έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με απειλές, αυθαίρετες αποσπάσεις, μετακινήσεις κ.λ.π.

Όλα αυτά απο συνδικαλιστές οι οποίοι καβάλησαν το καλάμι και έχουν όπως λένε τους Στρατηγούς στο τσεπάκι τους.

Μέχρι και απειλές σε συναδέλφους καταγγέλονται:

Γιατί έκανες like στον τάδε, γιατί σχολίασες αρνητικά την ανάρτηση του τάδε, είσαι με αυτόν θα σε φάει το μαύρο φίδι και διάφορα τέτοια γελοία. Αυτά είναι απαράδεκτα φίλοι μου για τον συνδικαλισμό.

Αστυνομικός να απειλεί και να τραμπουκίζει αστυνομικό; Που ακούστηκε αυτό το πράγμα; Έτσι δίνουμε το καλό παράδειγμα για να προσελκύσουμε νέους συναδέλφους με όρεξη και όραμα στο συνδικαλισμό;

Θέλουμε όλοι να δούμε κατά πόσο θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες απο την Π.Ο.ΑΣ.Υ. περί κώδικα δεοντολογίας και πόσο γρήγορα θα είναι τα αντανακλαστικά του προεδρείου. Θα είναι όπως ήταν και σε προηγούμενες περιπτώσεις οι οποίες δεν είχαν ούτε την μισή σοβαρότητα απο τον εν λόγω τραμπουκισμό - ξυλοδαρμό του συναδέλφου; Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis