Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
21:50 | 20/09/2022

Συγκλονίζει η εικόνα του τροχαίου που είχε ένας αστυνομικός με ένα αυτοκίνητο και αποτυπώνει το πόσο τρομακτικό μπορεί να γίνει ένα ατύχημα, ειδικά αν το θύμα δεν φοράει κράνος. Ο ίδιος στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα μέσω social media.

Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κωνσταντίνος είναι ο… πρωταγωνιστής αστυνομικός του βίντεο με το τροχαίο, το οποίο ανέβασε ο ίδιος στα social media για να μοιραστεί την εμπειρία του και να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι να φορούν κράνος οι συνάδελφοί του και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης

Στο βίντεο, ο αστυνομικός «καρφώνεται» σε αυτοκίνητο που κινείται αντικανονικά και εκτοξεύεται τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά, πέφτοντας στο οδόστρωμα βίαια και με ταχύτητα. Όμως, φορούσε κράνος και αυτό τον κράτησε στη ζωή.

«Είμαι αστυνομικός και βλέπω το τελευταίο διάστημα συναδέλφους να χάνονται στην άσφαλτο επειδή δε φορούσαν κράνος και με θλίβει το γεγονός» γράφει ο αστυνομικός.

«Είχα τροχαίο σοβαρό δυο φορές και μου έσωσε τη ζωή το γεγονός ότι φορούσα κράνος. Στο δεύτερο τροχαίο μου βρήκα το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης και το μοιράζομαι μαζί σας. Θερμή παράκληση να φοράτε κράνος», προσθέτει ο αστυνομικός.

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis