Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 19/06/2019

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης Racine των Η.Π.Α. πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε προσπαθώντας να παρέμβει σε ένοπλη ληστεία η οποία ήταν σε εξέλιξη σε τοπικό μπαρ, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο John Hetland, ο οποίος υπηρετούσε στην αστυνομία 24 χρόνια, προσπάθησε να σταματήσει τη ληστεία όταν ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

[custom:google-ads]

Ο ύποπτος διέφυγε και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σύλληψη.

Ωστόσο, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη. Ο άνδρας φορούσε ένα καπέλο και μια μάσκα κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία:

The Kenosha County Sheriff's Department released this photo of the man wanted for the murder of Racine police officer John Hetland Monday night. The man wore a hoodie and mask during the attempted robbery, officials say. (Photo: Kenosha SD)
 -

John Hetland ήταν ένα σεβαστό και αξιόπιστο μέλος του Τμήματος, υπηρετώντας σε διάφορες θέσεις με την πάροδο των χρόνων, συμπεριλαμβανομένης μίας αποστολής ως εκπαιδευτής πεδίου, και ήταν μέλος της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος και του FBI, για την αντιμετώπιση των συμμοριών", δήλωσε η αστυνομία του Racine.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis