Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:49 | 17/07/2015

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της 14-7-2015 στις Αχαρνές, από αστυνομικό εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ένας 21χρονος ημεδαπός ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει μαζί με συνεργό του, ένοπλη ληστεία σε κατάστημα-πιτσαρία στην ίδια περιοχή, πράξη που έγινε αντιληπτή από τον διερχόμενο από το σημείο αστυνομικό, ο οποίος τους καταδίωξε, συνεπλάκη με τον ένα εξ αυτών και τελικά κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τ.Α. Αχαρνών, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2014, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, προέβαιναν συστηματικά σε ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και καταστήματα ταχυφαγίας στη περιοχή των Αχαρνών.

Συγκεκριμένα οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλου αφαιρούσαν από τους υπαλλήλους των καταστημάτων χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει άλλες δέκα (10) ληστείες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια Ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis