Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 30/08/2021

Ιδιαίτερης μνείας αξίζει ένας αστυνομικός στα Χανιά, που το πρωί της Δευτέρας συνέλαβε έναν επίδοξο κλέφτη σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, παρά το ότι ήταν εκτός υπηρεσίας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το άνοιγμα του καταστήματος στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη, με τον αστυνομικό να ετοιμάζεται να μπει στο κατάστημα για να αγοράσει κάτι.

Εκείνη τη στιγμή, από την πόρτα του καταστήματος βγήκε τρέχοντας ένας νεαρός και από πίσω του ένας υπάλληλος του καταστήματος, φωνάζοντας ότι πρόκειται για κλέφτη.

“Δεν το σκέφτηκα καθόλου, έτρεξα κι εγώ, τον προλάβαμε στο φανάρι στο τέλος του τετραγώνου και τον ακινητοποιήσαμε“, δήλωσε στο zarpanews.gr ο αστυνομικός, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.

“Δεν το πήρε από τη βιτρίνα. Ο συγκεκριμένος είχε προσποιηθεί ότι θέλει να αγοράσει το κινητό, στο τέλος ο πωλητής έφερε το κουτί με τη συσκευή και εκείνος το άρπαξε και το έβαλε στα πόδια”, ανέφερε ο αστυνομικός.

Εντέλει, παρέδωσε τον κλέφτη στην ομάδα ΔΙΑΣ που κλήθηκε για συνδρομή και συνέχισε τις δουλειές του.

Δεν ξέρουμε αν προβλέπεται κάποιου είδους υλική και ηθική επιβράβευση σε τέτοιες περιπτώσεις, θεωρούμε όμως πως θα έπρεπε.

zarpanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis