Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 09/09/2021

Ένα παιδί λίγο έλειψε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, αλλά ευτυχώς το διέσωσε ένας αστυνομικός που έκανε διακοπές.

Όπως μετέδωσε το Star, η απογευματινή βουτιά ενός 15χρονου στην πισίνα του ξενοδοχείου, λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία. Ο νεαρός έπεσε στο νερό, όταν ξαφνικά άρχισε να παλεύει απεγνωσμένα για να κρατηθεί στην επιφάνεια. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν ήταν δραματικές. 

Ο αστυνομικός Γουλιέλμος Δρακωτός, που έπεσε στην πισίνα για να σώσει το παιδί, περιέγραψε την αγωνία που έζησαν όλοι, μέχρι ο μικρός να βγει στην επιφάνεια:

«Άξαφνα ακούω τον πατέρα να προσπαθεί να φωνάξει το παιδί, να κάνει κάποια κίνηση να έρθει κοντά του. Ο πατέρας προσπαθούσε να το βγάλει το παιδί, αλλά δεν ήξερε μπάνιο, είχε απλωμένο το χέρι προσπαθούσε να το φτάσει… αλλά το παλικάρι ήταν ήδη κάτω από το νερό. Εγώ έπεσα μέσα γιατί το παιδί βούλιαζε. Με έπιασε από το ένα χέρι, και τον άρπαξα και τον τράβηξα πάνω.» 

Όπως είπε ο αστυνομικός, η διάσωση του παιδιού ήταν ένα πραγματικό θαύμα. Ο ίδιος είναι πατέρας και παππούς ταυτόχρονα: «Τα συναισθήματα είναι τεράστια, νομίζω ότι η Παναγία μου έκανε το μεγαλύτερο θαύμα», κατέληξε.

star.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis