Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:26 | 21/12/2016

Η παράνομη στάση του οχήματος της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε την παρατήρηση Τροχονόμου, ο οποίος βρήκε ευκαιρία και της ζήτησε.. «μεσολάβηση» με αφορμή τις μισθολογικές περικοπές που έχουν επιβληθεί στους Αστυνομικους καθώς.. «δεν τη βγαζουν»

Σε μια διαφορετική τοποθέτηση απο τη θεματολογία της εκπομπής της προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της (21/12).

Όπως περιέγραψε σταμάτησε στο δρόμο και Τροχονόμος την πλησίασε και ρώτησε «γιατί σταματήσατε;» για να τον ενημερώσει η παρουσιάστρια ότι «κάποιον πρέπει να πάρω από το δρόμο και έχω βγάλει αλάρμ».

Ο Τροχονόμος της εξήγησε- όπως σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη-  οτι «δεν είναι καλό σημείο αυτό και όχι επειδή είστε επώνυμη…». Η παρουσιάστρια αφου ζήτησε συγγνώμη και ενώ αναχωρούσε από το σημείο, ακουσε τον Τροχονόμο να της ζητάει.. «μεσολαβηση».

«Πείτε και καμία καλή κουβέντα στην εκπομπή σας για την ελληνική αστυνομία γιατί μας έχουν τρελάνει στις μειώσεις, δεν την βγάζουμε…»! Με την παρουσιαστρια να εύχεται στους Αστυνομικούς για τις γιορτες ενω στη συνεχεια μετέφερε και μοιράστηκε το βιωματικό περιστατικό με τους συνεργάτες και το κοινο της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής παρουσιάστρια σχολιάζει θετικά την ΕΛΑΣ και το ένστολο προσωπικό.

Ηταν τον περασμένο Απρίλιο (30/04) οταν η Ελένη Μενεγάκη συναντησε την ομαδα ΔΙΑΣ, κατά την έξοδό της, από γνωστό εμπορικό κέντρο, για τα ψώνια των ημερών. Ενώ βάδιζε προς το όχημα της  η γνωστή παρουσιάστρια, αστειευόμενη απευθύνθηκε προς τους Αστυνομικούς, οι οποίοι την αναγνώρισαν και τη χαιρετησαν.
Με την παρουσιάστρια με ρητορική ερώτηση στο σύντομο διάλογο που ακολούθησε τους απαντά, «Τι να φοβηθώ; Από ανθρώπους που ξέρουν την δουλειά τους, τι να φοβηθώ»;..

Το στιγμιότυπο κατέγραψαν παπαράτσι οι οποίοι ακολουθούν την παρουσιάστρια σε κάθε της βήμα.

Πηγή:  www.nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis