Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:22 | 28/02/2022
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΓΑΔΑ και Διοίκηση περιπολικων και ΔΙ.ΑΣ, εξέδωσαν διαταγή, για την φύλαξη οπαδικών συνδέσμων και δραστηριοτήτων τους (κοπή πίτας!!!!)
 
3 ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά επιφορτιστηκαν στις 26 του μήνα, να είναι σταθεροί και ακίνητοι, αφήνοντας 3 περιοχές τουλάχιστον, του πολύπαθου κέντρου Αθηνών, αφυλακτες και χωρίς έλεγχο.
 
Το μάρμαρο πληρώθηκε, αφού απογευματινες ώρες, σε μια εκ των περιοχών που οι  αστυνομικοι εκτελουσαν χρέη σκοπού, για γιορτή οπαδικού συνδέσμου , στο Γαλάτσι, δολοφονήθηκε εν μέση οδω άνθρωπος με σφαίρες, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.
 
Ερώτηση 1
 
Η πολιτεία, μέσω των υπουργών κ. Θεοδωρικακου και κ. Αυγενακη, δεν ανακοίνωσαν με τον πιο επίσημο τρόπο το κλείσιμο ΟΛΩΝ των οπαδικων συνδέσμων?
 
Ερώτηση no2
 
Είναι εις γνώση της πολιτικής ηγεσίας, οι κινήσεις και οι ενέργειες ΓΑΔΑ και ανώτερης διοίκησης Άμεσης Δράσης- ΔΙ.ΑΣ, για χρησιμοποιηση ανθρώπινου δυναμικού σε τέτοια παρεργα, αφήνοντας εγκληματογονες περιοχές αφυλακτες,προκειμένου να κόψουν πίτα οπαδικοι σύνδεσμοι?(που θεωρητικά έχουν όλοι σφραγιστει από την ΕΛ.ΑΣ)
 
Το βέβαιο είναι, ότι το μάρμαρο το πληρώνουν για ακόμη μια φορά οι αστυνομικοι του πεζοδρομίου, και μέσω αυτών, οι πολίτες, που πάλι βλέπουν την αστυνομία να λάμπει δια της απουσίας της από τις γειτονιές..
 
bonus...
27/2/22 περί ώρα 20.00
σύνδεσμος γνωστής ομάδας Αθηνών, ακριβώς δίπλα από την ΓΑΔΑ, ορθάνοιχτος και φιλόξενος για οπαδούς ...
 
Η ΔΙ.ΑΣ και τα περιπολικά εκπέμπουν sos..
ακούει κανείς?
 
ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Μέλος ΔΣ ΣΕΦΕΑΑ
ΔΙ.ΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis