Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 10/01/2019

Ήταν 20 Μαΐου 2010 όταν δύο αστυνομικοί από το Memphis στο Arkansas των Η.Π.Α. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα όχημα που θεώρησαν ύποπτο. Σε αυτό επέβαιναν πατέρας και γιος.

Το όχημα σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, ο ένας αστυνομικός πλησίασε και του δώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα που έπρεπε να ελέγξει. Μάλιστα, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και φαινόταν συνεργάσιμος στις οδηγίες των αστυνομικών.

[custom:google-ads]

Ξαφνικά, ο νεαρός συνοδηγός βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, κρατώντας ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο, σημάδευσε τους δύο αστυνομικούς και δεν δίστασε να πυροβολήσει. Χτύπησε τον πρώτο αστυνομικό και παρόλο που ο δεύτερος έτρεξε να καλυφθεί πίσω από το περιπολικό, τον πυροβόλησε και αυτόν στο κεφάλι.

Αμέσως μετά, εγκατέλειψαν τα θύματά τους, μπήκαν στο αυτοκίνητο και ανέπτυξαν ταχύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδρικό και γυναικείο μπλουζάκι με θήκη για όπλο κι όχι μόνο- Ιδανικές επιλογές για αστυνομικούς

Και οι δύο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους.

Το βίντεο που ακολουθεί, περιέχει αφενός το βίντεο από το περιστατικό, από την κάμερα του περιπολικού και αφετέρου δηλώσεις του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Memphis, Robert Paudert. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους ήταν ο γιος του...

Στο βίντεο περιέχεται επίσης ο διάλογος διερχόμενου οδηγού, που έσπευσε να βοηθήσει τους αστυνομικούς, με την Άμεση Δράση, την οποία κάλεσε για να καταγγείλει το περιστατικό.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα. Αρχικά, ένα περιπολικό το ανάγκασε να σταματήσει κλείνοντάς του το δρόμο. Ωστόσο, οι δράστες έβαλαν την όπισθεν και άρχισαν να κινούνται προς τα πίσω. Τότε, ένα δεύτερο όχημα τις αστυνομίας κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο ύποπτο όχημα, ακινητοποιώντας το για τα καλά.

Ωστόσο, οι δράστες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα άλλοι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν.

Ευτυχώς όμως οι πάνοπλοι αστυνομικοί είπαν την τελευταία κουβέντα...

[custom:google-ads]

Δείτε το βίντεο:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis