Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙ.ΑΣ.
12:38 | 01/09/2022

Το κλάμα ενός σκυλάκου που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε παλιό εγκαταλελειμμένο σπίτι επί της Ιεράρχου Γερβασίου στα Ιωάννινα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από περίοικους της περιοχής .

Το μικρό σκυλί βρίσκεται στην σκεπή του σπιτιού και  λίγο μετά τις 20.00 απόψε το βράδυ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι πως το  μικρό τετράποδο  είναι όντως εγκλωβισμένο στο παλιό σπίτι ενώ διερευνάται το πως βρίσκεται εκεί.

Βλέποντας μάλιστα τον κόσμο που ήταν μαζεμένος απέναντι από την οικία και ακούγοντας κάποιους να του μιλούν τρυφερά  το ζωάκι ζητούσε με τον δικό του τρόπο του βοήθεια βάζοντας τα κλάματα, συγκινώντας και όσους έτυχε να περνούν από το σημείο...

Οι  άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. ενημέρωσαν τους πολίτες  για τη νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί καθώς πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και σύμφωνα με αυτή θα μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να κάνουν καταγγελία για το περιστατικό ώστε να δρομολογηθεί η  διαδικασία ώστε το ζωάκι να απεγκλωβιστεί το συντομότερο δυνατόν  και η περιπέτειά του να έχει αίσιο τέλος...

dog-3

Πηγή: EpirusTV

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis