Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:04 | 13/06/2021

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (12-06-2021) αργά το απόγευμα, μετά από απόπειρα ληστείας σε super market , σε περιοχή της Χαλκίδας.

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά αργότερα, στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, που διενήργησαν αναζητήσεις στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω εισήλθε στην επιχείρηση έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κράνος και ιατρική μάσκα και με την απειλή σύριγγας που έφερε, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τις εισπράξεις από το ταμείο.

Οι αντιδράσεις όμως των υπαλλήλων, τον εξανάγκασαν να τραπεί σε φυγή, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε σταθμεύσει στο σημείο, η οποία δεν έφερε την κρατική πινακίδα κυκλοφορίας της.

Ο συλληφθείς εντοπίσθηκε έξωθεν της οικίας του, όπου βρέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία κατασχέθηκε ως μέσο για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητάς του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και διάπραξη κλοπών).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis