Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:27 | 02/02/2022

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσωσαν ένα κοριτσάκι, μόλις 3 ετών, πραγματοποιώντας μια δραματική επιχείρηση μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί μίλησαν αποκλειστικά στο Star  και την Κατερίνα Ρίστα, όπως και ο πατέρας του παιδιού.

Ήταν 27 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί. «Την πρώτη μέρα που βγήκαμε με τους παγετούς, ενημερωθήκαμε ότι στην οδό Κολοκοτρώνη ένα όχημα με ένα επείγον περιστατικό από το Παίδων έχει κολλήσει και δεν μπορεί να μεταβεί. Άμεσα μεταβήκαμε, εντοπίσαμε το όχημα, το οδηγούσε ο πατέρας. Στο πίσω κάθισμα ήταν η μητέρα με ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι, δεν είχε αισθήσεις» περιέγραψε ο Γιώργος, αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

«Λόγω του τρομερού μποντιλιαρίσματος δεν ήταν εύκολο. Μπήκαμε από Εξάρχεια τα οποία δεν είχαν καθαριστεί, είχαν πάγο, αλλά θα κερδίζαμε χρόνο.Φτάσαμε σε λιγότερο από 5 λεπτά» συνέχισε ο ίδιος. 

«Δε θα ξεχάσω τη στιγμή που μπήκε ο πατέρας αγκαλιά με το παιδί του στο νοσοκομείο και γύρισε η μητέρα και μας έριξε ένα βλέμμα που ήταν όσα χίλια ευχαριστώ» είπε ο Δημήτρης επίσης αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. 

O Αλέξανδρος, ο πατέρας της μικρούλας μόλις βεβαιώθηκε ότι το παιδί του ξεπέρασε τον κίνδυνο, βγήκε για να ευχαριστήσει τον Γιώργο, τον Δημήτρη και τον Γεράσιμο. Όμως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ είχε φύγει. Τότε δημοσιοποίησε το περιστατικό, αναζητώντας τους αστυνομικούς.

Mετά τη δημόσια έκκληση που έκανε μέσω των social media, oι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επικοινώνησαν με τον Αλέξανδρο.«Ο κόσμος πρέπει να βλέπει και την ευχάριστη πλευρά των γεγονότων. Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Υπάρχουν και οι κακές και οι καλές περιπτώσεις όμως εμείς πρέπει να σταθούμε στις καλές. Η κόρη μου είναι μια χαρά» είπε ο πατέρας της ανήλικης.

Πηγή:  star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis