Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
08:29 | 18/06/2022

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Προεδρείο μεταξύ αντιπροσωπείας Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Ελευθέριο.

     Από το Προεδρείο της Ένωσής μας μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια του συνόλου των αστυνομικών σχετικά με την μη ενίσχυση Υπηρεσιών που ασφυκτιούν κατά την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε με πλήθος τουριστών να επισκέπτονται το νησί μας καθημερινά.  Τονίσαμε στο Υπουργό ότι έχουν εκδοθεί διάφορες διαταγές σχετικά με ενισχύσεις Αστυνομικού προσωπικού σε άλλες Διευθύνσεις με λιγότερη προσέλευση επισκεπτών τουριστών ενώ η δική μας Διεύθυνση δεν έλαβε την απαραίτητα ενίσχυση με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση, καθυστέρηση στον διαβατάρικο έλεγχο και ελλιπής Αστυνόμευση. Τέτοιες εικόνες όμως αποτρέπουν τους εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες να επισκεφτούν ξανά την Χώρα μας καθώς μεταφέρουν τις αρνητικές εμπειρίες στους υπολοίπους συμπατριώτες τους με αποτέλεσμα να δυσφημίζεται τόσο η Χώρα μας όσο και το Νησί μας. Ζητήσαμε από τον κ. Υφυπουργό να εκδοθεί νέα σχετική διαταγή, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προς την ενίσχυση με Αστυνομικό Προσωπικό εκτός Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου στα Αστυνομικά Τμήματα Χερσονήσου, Μαλεβιζίου και του Αερολιμένα Ηρακλείου το οποίο Αεροδρόμιο αποτελεί τον πρώτο σταθμό υποδοχής του νησιού μας και πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ στη Χώρα μας.

Διαβάστε επίσης

     Όπως έχουμε αναφέρει και σε πάμπολλες ανακοινώσεις μας ο τουρισμός είναι μεγαλύτερη βιομηχανία που έχει την τύχη να κατέχει ο νόμος μας και το νησί μας κατ' επέκταση, από τον οποίο χιλιάδες συμπολίτες μας βγάζουν τα προς το ζην. Χρέος μας είναι να την καταστήσουμε και έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς και από πλευράς αστυνόμευσης προς τους εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την Χώρα μας και συγκεκριμένα το Νησί μας.

     Ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ κατανόησε το αίτημα μας και ο ίδιος θα μεριμνήσει ώστε τα παραπάνω Αστυνομικά Τμήμα να ενισχυθούν με Αστυνομικό Προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τόσο των συναδέλφων μας όσο και των επισκεπτών τουριστών.

     Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επαφές με την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και την ενίσχυση των Υπηρεσιών ενώ παράλληλα θα ενδιαφέρεται και για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis