Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:39 | 10/04/2021

Αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε σήμερα (10-04-2021) μετά τα μεσάνυχτα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσπρωτία, όπου διεξάγονταν τυχερό παίγνιο.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και (5) άτομα, που κατηγορούνται – κατά περίπτωση - για διεξαγωγή και συμμετοχή σε τυχερό παίγνιο και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματος ειδικά διασκευασμένο τραπέζι χωρίς την άδεια της αρμόδιας αρχής, στο οποίο διεξάγονταν με παιγνιόχαρτα το τυχερό παίγνιο « TEXAS POKER », στο οποίο συμμετείχαν οι (5) συλληφθέντες.

Το παραπάνω τραπέζι κατασχέθηκε καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.730- ευρώ.

Για την παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα στους παραπάνω συλληφθέντες και σε ακόμη (6) θαμώνες του καταστήματος, συνολικού ύψους -8.600- ευρώ.

Προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis