Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:41 | 02/11/2022

Ο ηγέτης στον τομέα των οπτικών υψηλών επιδόσεων για στρατιωτικούς και αρχές επιβολής του νόμου συνεχίζει να επεκτείνει τις πωλήσεις του νέου σκοπευτικού κόκκινης κουκίδας MPS (Micro Pistol Sight) το οποίο είναι εγκεκριμένο για χρήση μεταξύ των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Μετά από αυστηρές δοκιμές και αξιολόγηση, τόσο τα αστυνομικά τμήματα του Lubbock όσο και του Cross Roads του Τέξας έχουν εγκρίνει το MPS για χρήση σε υπηρεσία. Αυτή η ιδιότητα χορηγείται μόνο σε προϊόντα που προσφέρουν τη μέγιστη αξιοπιστία και συνέπεια όταν οι ζωές είναι σε κίνδυνο. Επιπλέον, η μονάδα SWAT του Άρλινγκτον στο Τέξας, που βρίσκεται στην καρδιά του Interstate 35 (I-35) που είναι ένας σημαντικός διακρατικός αυτοκινητόδρομος μεταξύ Ντάλας και Φορτ Γουόρθ, έχει εγκρίνει αυτό το οπτικό. Το αστυνομικό τμήμα του Ντάλας αυτή τη στιγμή δοκιμάζει και αξιολογεί το MPS για πιθανή έγκριση.

Εικόνα
maxresdefault
Διαβάστε επίσης

Το Steiner MPS είναι ένα micro red dot που έχει κατασκευαστεί ειδικά για να αντέχει στη σκληρή χρήση και στις δύσκολες συνθήκες πεδίου που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της άμυνας σε ολόκληρο το κόσμο.

Δανειζόμενο την ίδια απόδοση και τη μηχανική που έχει αποδειχθεί στη μάχη που συναντάμε στα τακτικά οπτικά της Steiner για στρατιωτικούς και την επιβολή του νόμου, το MPS είναι κατασκευασμένο γύρω από ένα στιβαρό, εξ ολοκλήρου μεταλλικό περίβλημα με ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα και ένα στεγανό εσωτερικό που αντέχει σε βύθιση έως και 10 μέτρα.

Παρά το μικρό μέγεθος και το μικρό βάρος του, το MPS είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και απόδοση για σκληρή χρήση.

Το χωνευτό οπτικό παράθυρο και το παχύ μεταλλικό περίβλημα προστατεύουν τον φακό ποιότητας Steiner από τις περισσότερες άμεσες κρούσεις και η μεγέθυνση 1X προσφέρει μια καθαρή, χωρίς παραμόρφωση εικόνα για γρήγορη στόχευση με τα δύο μάτια ανοιχτά.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα φωτεινό σταυρόνημα 3,3 MOA, διάρκεια μπαταρίας 13.000 ωρών, 8 επίπεδα φωτεινότητας, αυτόματη απενεργοποίηση που επιλέγεται από τον χρήστη και πολλές επιλογές τοποθέτησης.

Πηγή: guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis