Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 26/07/2020

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών:

Ζητάμε εκ των προτέων συγνώμη από τους συναδέλφους, αλλά οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση στους κοινούς συκοφάντες της πόλης.

Ο συνδικαλιστικός ξεπεσμός της πιο επικίνδυνης μειοψηφίας, που υπήρξε ποτέ στην συνδικαλιστική ιστορία, δεν έχει τέλος.

Τους φταίνε οι στολές, τα τζάκετ, οι παιδίατροι, οι δικηγόροι, οι γιορτές, η κάρτα μέλους, οι προσφορές, οι σχολικές τσάντες, που και οι ίδιοι δηλώνουν και παίρνουν, το ότι βρίσκουμε με προσωπικές γνωριμίες δωρεές, οι χοροεσπερίδες, στις οποίες βέβαια είναι εκεί και το ότι υπηρετούμε σε μάχιμες υπηρεσίες.

Διαδίδουν παντού ότι οι συνάδελφοι της ΔΑΕΘ, της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ είναι άβουλα όντα, γιατί μας ψηφίζουν. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι έχει να τους δεί συνάδελφος στο πεζοδρόμιο πάνω από μια δεκαετία και μόνο από το διαδίκτυο τους γνωρίζουν...

Τους φταίει που προστατεύσαμε τους συναδέλφους της ΔΙΑΣ και αυτοί πήραν το μέρος της διοίκησης. Διοίκησης που κατέχει και συνδικαλιστική ιδιότητα μαζί τους. Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι σχεδόν είναι αξιωματικοί και ασκούν διοίκηση. Εκλεγμένος τους ήταν αυτός που "κατακρεούργησε" συναδέλφους στην ετήσια αξιολόγηση και οι συνάδελφοι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν σε διάφορες διαταγές για πρεσβείες και προξενικές αρχές.

Τώρα τους φταίει που αναδείξαμε το θέμα των διώξεων της ασφάλειας και τους προστατεύσαμε και πάλι παίρνουν το μέρος της διοίκησης. Για πείτε στους συναδέλφους τι είπατε σε Διευθυντή υπηρεσίας για τους συναδέλφους που πάνε στα νησιά; Ζητήσατε ή όχι τις διώξεις τους σε τυχόν προτάσεις αποχωρήσεως;

Ρωτάτε γιατί αυτούς και όχι εκείνους, γιατί τώρα και όχι τότε;

Εσείς μπορείτε να μας πείτε τι έχετε κάνει και πότε έστω και για έναν συνάδελφο; Η συνδικαλιστική σας δράση εξαντλείται στο βόλεμα του εαυτού σας και των συγγενών σας. Και στο να κάνετε κακό. Ποιος ξεχνάει το μένος σας εναντίον του νέου γυμναστηρίου που φτιάχτηκε στην ΓΑΔΘ και τον πόλεμο εναντίον των συναδέλφων που έχυσαν ιδρώτα για να το φτιάξουν.

Μιλάτε για συνδικαλιστικό έργο.

Να θυμηθούμε την ανακατανομή οχημάτων, όπου καταφέραμε κάθε Α.Τ. να πάρει όχημα και εσείς το κατακρίνατε.

Τα 150 άτομα που ήρθαν μόνο πέρυσι και από τον πανικό σας σηκώσατε ερώτηση που δεν είχε φτάσει καν στην Βουλή.

Την παρουσία της ένωσης στα νησιά και στον Έβρο, τότε που οι συνάδελφοι έδιναν μάχες. Όχι σαν αυτές που δίνετε εσείς από το πληκτρολόγιο....

Την ασταμάτητη παρουσία, εν μέσω Covid 19, της ένωσης σε όλες τις υπηρεσίες και την χορηγία υγειονομικού υλικού, απολυμάνσεων και ότι άλλο χρειάζονταν οι συνάδελφοι τις πρώτες μέρες κιόλας, που υπήρχαν ελλείψεις παντού.

Την πρόταση για τις κάμερες την οποία χλευάζατε και η οποία βρίσκεται πλέον στο ΣτΕ

Την πρόταση για ψηφιοποίηση στις τροχονομικές κλήσεις, που βρίσκεται και αυτή υπό διαβούλευση.

Τις συνεχείς παρεμβάσεις μας και διακοπή των στατικών φυλάξεων.

Τις προτάσεις μας για τα νυχτερινά, τα αλεξίσφαιρα, τις σκοπιές, την κατανομή του προσωπικού, την αύξηση των οργανικών στην ΔΑΚΑΘ, το επίδομα ΕΚΑΜ που δικαιώθηκαν οι συνάδελφοι, την συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικούς, το αίτημα για είσοδο στα ΚΑΑΥ, την διενέργεια ΕΔΕ μετά από καταγγελίες μας, για την αντιμετώπιση των μελών μας στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

Προτάσεις που κατατέθηκαν θεσμικά στους αρμόδιους υπουργούς και όχι σαν διαδικτυακά πυροτεχνήματα, όπου οι φωτογραφίες σας είναι μεγαλύτερες από το άρθρο.

Τις καθημερινές παρεμβάσεις σε ζητήματα που μας ενημερώνουν οι συνάδελφοι.

Μιλάτε για κατανομή αλεξίσφαιρων σε πανελλήνιο επίπεδο.
Όλη η Ελλάδα πήρε 989, τα 430 θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη (τυχαίο για εσάς). Αυτό βέβαια ξεχάσατε να το αναφέρετε γιατί θα καταρρίπτονταν αμέσως άλλο ένα ψέμα σας.

Άλλη μια απόδειξη του έργου και της αποδοχής των συναδέλφων είναι ότι τα μέλη έσπασαν το φράγμα των 4.300 ατόμων όταν επί της χειρότερης προεδρίας εκ ιδρύσεως της Ένωσης, που ως δια μαγείας ήσασταν εσείς, τα μέλη κόντεψαν να πέσουν κάτω από 2.000

Απαντήσεις στις συκοφαντίες με στοιχεία.

Έχουμε την ευτυχία να μιλάμε με έργα και εσείς είστε καταδικασμενοι να ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο με εμάς και το έργο μας.
Αυτή είναι η διαφορά του ικανού από τον ανίκανο
συνδικαλιστή.

Μία σύντομη επίσκεψη οποιουδήποτε συναδέλφου στο σαιτ σας, θα τον κάνει να αντιληφθεί το ποσό "συνδικαλιστικά άρρωστοι" είστε.

Μονίμως άρθρα που κατηγορούν την ένωση, άρθρα μίσους, φαντασιώσεις και ανυπόστατες κατηγορίες.

Μιλάτε για καταστατικές εκτροπές.
Ποτέ ήρθε δωρεά υλικών στην ένωση απευθείας από ιδιώτη και εγκρίθηκε από ΔΣ; Ποτέ. Ουπς άλλο ένα ψέμα.

Σύντομα θα βγουν στην δημοσιότητα και οι παρουσίες στα ΔΣ, ώστε να δει και ο τελευταίος συνάδελφος που χαραμιζει την ψήφο του σε εσάς, ότι οι απουσίες σας εδώ και δύο χρόνια είναι περισσότερες από τις παρουσίες σας.

Άλλη μια απόδειξη της συνδικαλιστικής σας ανεπάρκειας, ότι μονίμως επικαλείστε άλλους για να σας προστατεύσουν. Μια ζωή βάζετε την ΠΟΑΣΥ μπροστά γιατί απλά

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Αμ το άλλο. Τα κόμματα και οι κυβερνήσεις

Προσπαθείτε να μας κολλήσετε κομματικές ταμπέλες. Εσείς οι δεξιάρχες. Και σε αυτό οι συνάδελφοι σας πήραν χαμπάρι.

Και αν θέλετε μπορούμε με στοιχεία να μιλήσουμε και με την προηγούμενη και με την τωρινή κυβέρνηση, πόσοι εκλεγμένοι σας βολεύτηκαν οι ίδιοι, οι γυναίκες τους, τα αδέρφια τους και οι κολλητοί τους.
Πόσοι εκλεγμένοι και υποψήφιοι σας ήταν και είναι συνοδοί σε βουλευτές και Υπουργούς, πόσοι μετατέθηκαν σε ειδικές υπηρεσίες....
ηθικό και αυτό το πλεονέκτημα για τους χαμαιλέοντες του συνδικαλισμού.

Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, πλέον η πόλη μας γνωρίζει όλους και από την καλή και από τη ανάποδη.

Ξέρει τι κάνουμε και που υπηρετούμε.

Ξέρει ποιοί συνεχίζουν αδιαίρετοι και αδιάσπαστοι εδώ και μια δεκαετία και ποιοί αλλάζουν παραταξιακά ονόματα κάθε τριετία μπας και κοροϊδέψουν κανέναν συνάδελφο.

Όσα ονόματα και αν αλλάξετε η κατάληξη θα είναι η ίδια.

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα και η μεγαλύτερη συντριβή σας πριν δύο χρόνια, δεν σας έβαλε καθόλου μυαλό.

Αυτό όμως που έρχεται δεν θα έχει προηγούμενο.

Και αν τότε βάλατε στολή μετά από δεκαετίες για την βόμβα στον Κορδελιό και τον Μέγα Αλέξανδρο σε αφίσα για να σας σώσει, αυτή την φορά δεν σας σώζουν ούτε οι φωτογραφίες με στολή, λόγω Covid που ήταν περισσότερες από τις ημέρες που την φορέσατε, ούτε ολόκληρη η παγκόσμια ιστορία.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Όπως αυτοί που παραιτούνται δύο τριετίες για να πάρει θέση ο "επικεφαλής σας", γιατί μόνος του δεν μπορεί....

Αυτά για αρχή και έχουμε μπόλικα ακόμα καθρεφτάκια για ιθαγενείς....

 

ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης
Δίπλα στον συνάδελφο
Με έργα και όχι με λόγια

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis