Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 17/10/2018

Παρότι σχεδόν κάθε έτος νέα πρόσωπα τόσο στην πολιτική όσο και στην φυσική ηγεσία  αναλαμβάνουν το τιμόνι του υπουργείου προστασίας του πολίτη οι αντιλήψεις, οι ιδέες  και οι νοοτροπίες παραμένουν βαθιά ριζωμένες στο παλιό και αναχρονιστικό παρελθόν . Μάταια η ηγεσία του υπουργείου μας προσπαθεί να παρουσιάσει την νέα επιχειρησιακή δράση εν ονόματι Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ ως κάτι νέο και ρεαλιστικό , καθώς η επαναφορά μοντέλων αστυνόμευσης όπως οι Πεζές περιπολίες και τα Σ.Τ.Ε.Κ μόνο πολλές δεκαετίες πίσω μπορούν να μας γυρίσουν υπενθυμίζοντας μας ταυτόχρονα πως και τα δυο αυτά μέτρα  απέτυχαν παταγωδώς .

Μιλώντας λοιπόν για ρεαλισμό διαπιστώνουμε μονάχα αστυνομικούς χωρίς εξοπλισμό, χωρίς οχήματα και δίκυκλα , απαξιωμένους  και χωρίς εργασιακή αξιοπρέπεια,  έχοντας απέναντι τους άβατα, συμμορίες,συλλογικότητες και μπαχαλάκηδες να διψούν για αίμα. Με τέτοιους αστυνομικούς λοιπόν δεν επιτυγχάνεται αστυνόμευση αντιθέτως πλήττεται το αίσθημα ασφαλείας της κοινωνίας.

[custom:google-ads]

Φυσικά ούτε στοχευμένες δράσεις  θα χαρακτήριζε  κάνεις τέτοιου είδους σχέδια καθώς είναι αδιανόητο να χρησιμοποιούνται στα Σ.Τ.Ε.Κ οι ομάδες Δίας, Ζήτα και Όπκε, υπηρεσίες οι οποίες είναι η αιχμή του δόρατος της ΕΛ.ΑΣ στον αγώνα ενάντια στο έγκλημα . Οι ομάδες αυτές δημιουργήθηκαν για να κινούνται στις γειτονιές και να συλλαμβάνουν κακοποιούς και όχι να ΣΤΕΚονται με τις ώρες σε συγκεκριμένα  σημεία διενεργώντας μάταιους και ανούσιους ελέγχους . Το μόνο που θα μπορούσε να οριστεί ως στοχευμένο είναι η προσπάθεια απαξίωσης και διάλυσης των πλέον μάχιμων ειδικών μονάδων της ελας.

Καλούμε  την πολιτική και την φυσική ηγεσία του υπουργείου μας να λάβει γενναίες αποφάσεις εξοπλίζοντας τους συναδέλφους και ταυτόχρονα δίνοντας τις κατάλληλες εντολές μη αναλογιζόμενη οποιοδήποτε πολιτικό κόστος να εξαλείψει τα  άβατα της ανομίας  τα οποία μαστίζουν την κοινωνία . Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια όπως αυτή του ΠΕΡΣΕΑ το πιο πιθανό είναι πως θα καταλήξει στον ΑΔΗ.

 

Με εκτίμηση

  Για το Δ.Σ

 

 
 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis